"Eindelijk! Een gegarandeerde, maar 'rare' nieuwe manier om in 90 dagen of minder de nummer 1 te worden op Google"

Verspil geen tijd met beloftes als we resultaten garanderen. Met onze risicoloze aanbieding komt u binnen 90 dagen * op de eerste pagina van Google, of we werken GRATIS!

WIJ MAKEN MEER GELD VOOR U
……en zetten uw winst om in Nett Rev

De meeste SEO-bureaus hebben het allemaal mis! Ze richten zich op ranglijsten, niet op inkomsten. Ranglijsten en verkeer zijn geweldig, maar als die bezoekers niet in echte euros omzetten, maakt het niets uit. Het enige waar we om geven, is hoeveel omzet en winst we naar uw bedrijf kunnen genereren.

GEEN EXCUSES, JUIST RESULTATEN
en daar staan we bij

Maak uw website kogelvrij tegen de tikkende tijdbom van meedogenloze Google-updates. We vertrouwen niet op een bepaalde tactiek om uw website bovenaan op Google te plaatsen (zoals de meeste SEO-bureaus). In plaats daarvan is onze strategie om een ​​breed scala aan tactieken toe te passen die ervoor zorgen dat uw ranglijst en resultaten verdedigbaar blijven.

WE SLACHTEN UW CONCURRENT AF
de strategist wint altijd van de tacticus

De moeilijkheidsgraad van een SEO-campagne hangt af van het concurrentieniveau. Alsof je de strijd aangaat; we beoordelen het terrein zorgvuldig, meten uw concurrenten op en stellen een strategie op die de concurrentie zal afslachten en hen om genade zal laten schreeuwen.

DE STRATEGIST WINT ALTIJD VAN DE TACTICUS

Met dit in gedachten, haasten we ons niet om zoekwoorden te selecteren en blindelings tactieken te implementeren. Elk bedrijf en elke branche is anders, dus we benaderen elke SEO-campagne met een aangepaste aanpak en volgen deze 3 stappen om ervoor te zorgen dat we uw concurrentie elke keer weer afslachten.

01

Assess

Eerst, gaan we op uw website’s structuur, aantal pagina’s, indexatiegedrag en linkportfolio en voer een grondige analyse uit van het concurrentielandschap dat uw branche online vormt. We laten geen middel onbeproefd, we graven diep om erachter te komen wat uw concurrenten precies van plan zijn. Vervolgens vergelijken we het profiel en de prestaties van uw site met de concurrentie.

02

Strategise

Op basis van onze beoordeling, stellen we zorgvuldig een strategie op die de zwakke punten van uw concurrenten blootlegt en stellen we een plan op om eerst de kloof te dichten en vervolgens de concurrentie te verpletteren. Dit omvat een verscheidenheid aan tactieken – van het verkrijgen van hun backlink-portfolio tot het achterhalen van hun meest winstgevende sleutelzinnen. We gaan elke keer een stapje extra, want dit is waar 95% van de andere SEO-bureaus het helemaal bij het verkeerde eind hebben.

03

Execute

Zoals ze zeggen, “visie zonder executie is hallucinatie”. We verspillen dus geen tijd om de wielen in beweging te zetten en onze baanbrekende SEO-strategie uit te voeren. We hebben de benodigde manuren gestoken om fenomenale resultaten te behalen. Onze intuïtieve online rapportages geven u 24/7 toegang tot de voortgang van uw campagne.

94% VAN DE CONSUMENTEN ZOEKT EERST ONLINE ALVORENS EEN AANKOOP TE DOEN

Niet alle pagina’s zijn op google gelist of zijn hetzelfde op Google. Dus terwijl u Google AdWords gebruikt of op Google Maps verschijnt, loopt u waarschijnlijk het grootste deel van het bedrijf mis. Hoeveel verkeer en zaken loopt u precies mis? Welnu, de gemiddelde klikfrequentie voor betaald zoeken opdrachten in 2010 (wereldwijd) was 2% (Convario, januari 2011) en Google Maps vertegenwoordigde slechts een klein deel van het verkeer. Dus als u voor uw verkeer uitsluitend op Google AdWords vertrouwt, loopt u 85% van het verkeer via Google mis

GOOGLE'S RANGlijst ALGORITMe op STEROÏDEN OM UW 3% koop-klare prospecten aan te trekken

Mensen die Google vaak gebruiken om een oplossing te vinden voor het probleem dat ze hebben, hebben een veel hoger aankooppercentage dan de overige 97% van uw doelgroep.

Terwijl andere agentschappen uw campagnes kunnen optimaliseren voor klikken.

Optimaliseren wij ze voor sales.

De reden hiervoor is dat in sommige industrieën de kosten per klik kunnen oplopen tot € 193.
Daarom gebruiken we onze expertise, om bedrijven in meer dan 275 verschillende markten te groeien. Van kleine bedrijven tot merken met meerdere miljoenen euro’s, om gezien te worden door de best gekozen zoekwoorden.

Open een Vloedgolf van gratis google verkeer naar uw website

Dit GRATIS rapport onthult de krachtigste SEO-geheimen voor het verbeteren van uw organische Google rangschikking. Het opent de poorten van organisch web-verkeer

Hier is slechts een fractie van wat je zult ontdekken:

En zoveel meer!

Hoe dan ook… Dit rapport is voor jou gratis, voer gewoon je gegevens in het onderstaande veld in en klik op de knop “Stuur mijn rapport” en deze SEO Strategien worden rechtstreeks naar je inbox gestuurd in een PDF document.

Hoe u uiteindelijk nummer 1 op Google kunt scoren en uw verkoop echt kunt laten exploderen zonder enige overtuiging!

Wij zijn geen hack-agency dat gisteren is begonnen.

Integendeel…

We zitten al 4 jaar in het spel, wat gelijk staat aan honderd jaar online ervaring…
Niet alleen dat … we zijn gerangschikt als # 1 snelst groeiende digitale agency in België & Hongarije vorig jaar (2020) .
Voor een beperkte tijd hebben we besloten om ons eigen geld te riskeren om te laten zien dat we anders zijn. Dat klopt, we zijn het enige bureau dat zelfverzekerd is ( of  gewoon gek) genoeg om daadwerkelijk resultaten te garanderen of we worden niet betaald.

Zo hebben we allebei ‘skin-in-the-game’.
Ga de uitdaging aan!

Gegarandeerde op #1 Google-ranglijst binnen 90 dagen of we werken gratis!

Ja, je leest het goed...

We hebben zojuist onze deuren heropend om nieuwe klanten te accepteren met dit risicovrije aanbod...
En als je dit leest, betekent dit dat we nog een paar plekken beschikbaar hebben.
En voor de maand , bieden we bedrijven in
GRATIS strategiesessies van 30 minuten.
Tijdens het gesprek laten we u zien wat er nodig is om echt bovenaan Google te komen voor de meest waardevolle zoektermen en de verkoop ECHT te laten exploderen.

Maar ik zal je hier tegenhouden.

Dit is niet zomaar een "strategiesessie" (*kuch* verkooppraatje),
met een of andere stomme...
Die niets weet over wat er echt nodig is om de concurrentie op Google te domineren.

Nee.

Dit is evenmin een verkooppraatje onder hoge druk dat zich voordoet als een strategiesessie. Hoe dan ook ... U kunt hier meer lezen over wat er in het gesprek is opgenomen. Maar, plekken voor

zijn bijna weg. Dus ga hierheen en pak je plek

Ja, je leest het goed… We hebben zojuist onze deuren heropend om nieuwe klanten te accepteren met dit risicovrije aanbod… En als je dit leest, betekent dit dat we nog een paar plekken beschikbaar hebben. En voor de maand , bieden we bedrijven in GRATIS strategiesessies van 30 minuten. Tijdens het gesprek laten we u zien wat er nodig is om echt bovenaan Google te komen voor de meest waardevolle zoektermen en de verkoop ECHT te laten exploderen. Maar ik zal je hier tegenhouden. Dit is niet zomaar een “strategiesessie” (*kuch* verkooppraatje), met een of andere stomme… Die niets weet over wat er echt nodig is om de concurrentie op Google te domineren. Nee. Dit is evenmin een verkooppraatje onder hoge druk dat zich voordoet als een strategiesessie. Hoe dan ook … U kunt hier meer lezen over wat er in het gesprek is opgenomen. Maar, plekken voor zijn bijna weg. Dus ga hierheen en pak je plek

DOWNLOAD Jouw gratis rapport hieronder voordat we de pagina offline gooien

Dit gratis rapport onthult de meest krachtige seo technieken om jouw organische website bezoekers te boosten en letterlijk een golf van bezoekers aan te trekken naar jouw website