Hoe u meer klanten en sales kunt krijgen dan u mogelijk aankan met Facebook-advertenties?

Elke maand loggen 10 miljoen Belgen in op Facebook! Mis het aanhoren van deze enorme markt van ‘koop-klare’ potentiële klanten niet, die in solden op koopjesjacht zijn.

HOEVEEL LEADS GEEFT U AAN UW CONCURRENTEN?

Facebook heeft nu bijna 1,4 miljard actieve gebruikers die meer dan 4 miljard “likes” per dag genereren, en 10 miljoen van die mensen zijn hier in België.

Feit is: Facebook is niet alleen meer bedoeld om te socializen, maar om je bedrijf te laten groeien. Maar als u niet een van die slimme ondernemers bent die Facebook al in uw voordeel gebruikt, is de kans groot dat u talloze betalende klanten verliest aan de concurrentie … en uw wielen laat draaien met verouderde advertentiemethoden die u weinig tot geen resultaten opleveren.

MAAK KENNIS MET "UITHONGERENDE PROSPECTEN" DIE ZONDER VOORUITZICHTINGEN WEER WEGGAAN

Er zijn maar weinig sociale mediaplatforms die bedrijven zoveel flexibiliteit en zoveel targetingtools bieden als Facebook. Facebook plaatst niet alleen 10 miljoen Belgen direct binnen uw bereik, maar stelt u ook in staat om in te spelen op uw ideale vooruitzichten voor optimale resultaten.

Laat ons team u laten zien hoe u een effectieve Facebook-advertentiecampagne voert die zich richt op potentiële klanten op basis van leeftijd, geslacht,
locatie, interesses, welke posts en pagina’s ze leuk vonden, en meer. U kunt deze waardevolle gegevens gebruiken om nog effectievere advertentiecampagnes te maken die uw ideale klanten bereiken voordat ze weten dat ze u nodig hebben (en voordat de concurrentie ze wegneemt).

LAAT ONS TEAM VAN GROEI EXPERTS UW OMZET VAN €1 NAAR €3 OMZETTEN

Een bos vol laaggelegen fruit is binnen handbereik wanneer u de kracht van Facebook-advertenties benut. Er hoeft geen tijd en geld meer verloren te gaan aan advertentie-uitgaven die nul resultaten opleveren.

Vergroot uw bereik naar super-getargete doelgroepen op desktops en mobiele apparaten. Het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen als je het alleen doet, maar ons team van doorgewinterde, in-the-know marketingexperts gebruikt de nieuwste, vooruitstrevende strategieën om een super-winstgevende Facebook-advertentiecampagne te ontwikkelen die zal verdubbelen , of zelfs uw leads en verkopen verdrievoudigen tegen een fractie van de kosten van uw andere marketingkanalen.

Het is geen geheim dat onze Facebook-advertentiecampagnes een bewezen staat van dienst hebben door van elke € 1 aan advertentie-uitgaven € 3 aan nieuwe betalende klanten te maken. Dat gezegd hebbende, er is nooit een beter moment geweest om aan de slag te gaan, terwijl de kosten voor adverteren op Facebook nog steeds relatief laag zijn. Lees verder om te ontdekken hoe we een plan op maat maken om uw bedrijf te laten groeien, dat zo simpel is als 1, 2, 3.

01

CUSTOM STRATEGY

Boek eerst uw 100% gratis strategy gesprek, en laat ons uw bedrijf analyseren, de cijfers analyseren, uw “knelpunten” bepalen en een aangepast plan bedenken voor het maximaliseren van leads en sales via Facebook-advertenties. We laten u zien hoe u Facebook-advertenties kunt gebruiken om uw IDEALE potentiële klanten te bereiken en ze in loyale klanten te veranderen. (Dit is iets waar we gemakkelijk € 1.000 voor in rekening brengen, maar u krijgt het gratis als nieuwe klant).

02

DONE-FOR-YOU

Wanneer u besluit uw campagne dor ons te laten afhandelen, beginnen we met het maken van direct response Facebook-advertenties om binnen 8 dagen gekwalificeerd verkeer, leads en sales te genereren. Wij nemen al het drukke werk voor onze rekening terwijl u zich concentreert op het opbouwen van uw bedrijf.

03

STEADY STREAM

Met uw succesvolle Facebook advertentiecampagne, kunt u een gestage stroom aan leads en sales genereren die uw inkomsten omhoogschieten. U kunt uw bereik in uw markt vergroten, merkbekendheid opbouwen en profiteren van een voorspelbare stroom van zeer gerichte leads die consequent bij u terugkomen om te kopen.

WIL JIJ OOK EEN INBOX MET SMEKENDE koop-klare KLANTEN ZOALS DIT?

94% VAN DE CONSUMENTEN ZOEKT EERST ONLINE ALVORENS EEN AANKOOP TE DOEN

Niet alle zoek vermeldingen op pagina één van google zijn hetzelfde. Dus terwijl u Google AdWords gebruikt of op Google Maps verschijnt, loopt u waarschijnlijk het grootste deel van het bedrijf mis. Hoeveel verkeer en zaken loopt u precies mis? Welnu, de gemiddelde klikfrequentie voor betaald zoeken in 2010 (wereldwijd) was 2% (Convario, januari 2011) en Google Maps vertegenwoordigde slechts een klein deel van het verkeer. Dus als u voor uw verkeer uitsluitend op Google AdWords vertrouwt, loopt u 85% van het verkeer via Google mis.

11 Foolproof Stappen om jouw verkeer, leads en sales te exploderen met facebook ads

Dit rapport is 100% GRATIS en onthult 11 geheime Facebook-targetingmethoden die ‘verborgen’ doelgroepen en ‘hyperactieve kopers’ in 30 dagen of minder ontgrendelen.

Krijg gratis wat ons miljoenen dollars aan advertentie-uitgaven heeft gekost om erachter te komen.

Hier is slechts een fractie van wat je zult ontdekken:

En zoveel meer!

Hoe dan ook… Dit rapport is voor jou gratis, voer gewoon je gegevens in het onderstaande veld in en klik op de knop “Stuur mijn rapport” en deze SEO Strategien worden rechtstreeks naar je inbox gestuurd in een PDF document.

Hoe u eindelijk uw opschalings-problemen kunt oplossen en uw sales echt kunt laten exploderen!

Ja…We Staan Zo Dicht Bij Facebook Als Je Je Kunt Voorstellen

Ja, je leest het goed… We hebben zojuist onze deuren heropend om nieuwe klanten te accepteren met dit risicovrije aanbod… En als je dit leest, betekent dit dat we nog een paar plekken beschikbaar hebben. En voor de maand
, we bieden bedrijven in
GRATIS strategiesessies van 30 minuten. Tijdens het gesprek laten we je zien wat er nodig is om je sales echt te laten exploderen met Facebook-advertenties Maar ik zal je hier tegenhouden. Dit is niet zomaar een “strategiesessie” (*kuch* verkooppraatje), met een of andere stomme… Die niets weet over wat er echt nodig is om de concurrentie op Facebook te domineren. Nee. Dit is evenmin een verkooppraatje onder hoge druk dat zich voordoet als een strategiesessie. Hoe dan ook … U kunt hier meer lezen over wat er in het gesprek is opgenomen. Maar, plekken voor zijn bijna weg. Dus ga hierheen en pak je plek

Ja, je leest het goed...

We hebben zojuist onze deuren heropend om nieuwe klanten te accepteren met dit risicovrije aanbod...
En als je dit leest, betekent dit dat we nog een paar plekken beschikbaar hebben.
En voor de maand
, we bieden bedrijven in

GRATIS strategiesessies van 30 minuten.
Tijdens het gesprek laten we je zien wat er nodig is om je sales echt te laten exploderen met Facebook-advertenties

Maar ik zal je hier tegenhouden.

Dit is niet zomaar een "strategiesessie" (*kuch* verkooppraatje),
met een of andere stomme...
Die niets weet over wat er echt nodig is om de concurrentie op Facebook te domineren.

Nee.

Dit is evenmin een verkooppraatje onder hoge druk dat zich voordoet als een strategiesessie. Hoe dan ook ... U kunt hier meer lezen over wat er in het gesprek is opgenomen. Maar, plekken voor

zijn bijna weg. Dus ga hierheen en pak je plek

P.S.  hier is de deal … Nadat we meer dan € 7.000.000 aan Facebook-advertenties hebben uitgegeven, hebben we elke steen omgedraaid, elke tactiek, ‘hack’, biedstrategie uitgeprobeerd en letterlijk ELKE optie in Ad Manager omgedraaid om een stijgende lijn in resultaten te verkrijgen.

Serieus.

Als er zelfs maar een gerucht was over een Facebook-advertentiestrategie, zelfs aan de andere kant van de wereld, dan hebben we het opgezocht en getest.

Als er een hotshot was die beweerde een meester-Verkeerkoper te zijn in een door god verlaten hoek van de aarde, dan hebben we ze gevonden.

Als er ook maar een gerucht van een geheime advertentiestrategie ALGEMEEN was, hebben we het getest.

De ervaring van ons team is DIEP!

Een BENDE Marketeers en copywriting krijgers… staan klaar om los gelaten te worden op uw bedrijf, markt en concurrentie. En we spelen enkel om te winnen.

Dus je vraagt je waarschijnlijk af waarom we dit doen?

Nou, we weten dat je zo onder de indruk zult zijn van dit plan dat we hebben opgesteld, dat je misschien wel klant wilt worden om ons team dit plan voor je te laten uitvoeren.

En zo niet, no-hard feelings – Je blijft zitten met een ongelooflijk aanvals-strategie, waarvoor we letterlijk € 2.000 per uur vragen.

Tijdens dit gesprek krijg je in een razend tempo een volledig op maat gemaakte strategie…

Tot Binnenkort

DOWNLOAD jouw gratis rapport voordat we deze pagina offline gooien

Dit gratis rapport onthult 100% gratis hoe je uw verkoop kunt laten exploderen door de tips te volgens in dit gratis rapport. Krijg onze geheimen in uw inbox die niemand anders met jou zou willen delen.